sorteer op

filteren op

About

The Braid (‘de vlecht’) is een platform voor alle eindexamenkandidaten van Maastricht Institute of Arts van 1823 tot de toekomst.

Maastricht Institute of Arts is hét onderwijsinstituut van de kunsten in Zuid-Nederland en daarbuiten en onderdeel van Zuyd Hogeschool. Sinds 1823 verplicht het zich verschillende opleidingen in de (beeldende) kunsten open te stellen voor een brede, diverse en gemengde populatie studenten uit binnen- en buitenland. Het Instituut hecht waarde aan het ontplooien van auteurschap met de nadruk op het maken, het ontwikkelen van concepten en het continue proces van verkennen en reflecteren. Een open en dynamisch curriculum met ruimte voor experiment, waarin rekening wordt gehouden met de veranderende maatschappij en beroepspraktijken, verbindt de opleidingen met herkenbare Bachelor en Master-uitstroomprofielen op disciplines en hybride vormen:

Bachelors in Communication and Multimedia Design, Design | Architecture and Interior Design, Design | Design, Design | Visual Communication, Fine Art and Design in Education, Fine Arts, Interdisciplinary Arts

Masters in, Architecture, Interior Architecture, Fine Art and Design, Scientific Illustration

Maastricht Institute of Arts